Min första fransförlängning

Fransförlängningar som man gör med päls från djur. Det är både ganska förståeligt för att det blir fina fransar men samtidigt är det helt fruktansvärt. Att ett djur ska få lida så bara för att vi människor ska kunna ha snygga ögonfransar.

Det var något av det viktigaste för mig att kolla upp när jag skulle gå och göra min första fransförlängning. Att salongen inte skulle använda sig av fransar från djur, för det ville jag verkligen inte ha, och därför valde jag Skrädderi.1. Vet att det är ganska enkelt att bara vänd sig till och få hjälp med ögonfransar och fransförlängningarna. Det är väldigt fördelaktigen att kunna gå och göra fransarna, både för att de blir väldigt mycket längre och snyggare med en fransförlängning än vad de någonsin kan bli med bara mascara. Visst är mascara ganska bra också, men det är verkligen inte samma sak som det är med att göra en förlängning för att fransarna bli mer än dubbelt så långt och faktiskt syns på avstånd, vilket verkligen är något som man vill och något som blir riktigt snyggt.

Skrädderi.1 är den salongen som jag hittade där jag verkligen kände att jag kunde vara helt säker på att de inte använda sig av fransar från djur och där de ändå fick fransarna att se väldigt naturliga ut. Och så var det bra priser också, så Skrädderi.1 var ett ganska självklart val för mig när jag skulle göra min första fransförlängning såväl som det fortfarande är den salong jag går till för att fylla på och underhålla mina ögonfransar.

Du gillar kanske också...