Mer städning som djurägare

Att ha husdjur innebär inte bara att man har mer att städa till vardags. Det innebär även att man har väldigt mycket mer att städa vid flyttstädningen. Det ligger inte bara damm utan även päls överallt i hemmet, på platser man inte ens visste var möjliga. Det är en av de stora anledningarna till att jag har valt att ta professionell hjälp varje gång jag har flyttat. Nu sist så flyttade jag från Värnamo till Göteborg, och innan det var det från Borås till Värnamo. Så jag har hållit mig i ungefär samma område. Nu bor jag dock i storstaden och det trivs jag bra med, för tillfället i alla fall, man vet aldrig vad framtiden för med sig.

När jag flyttade från Värnamo till Göteborg så tog jag hjälp av Städveronica, en ganska liten flyttfirma som jag tyckte verkade väldigt bra. Fick hjälp med flyttstädningen och det var inga som helst krångel och bra pris var det också. Det är ofta en av de stora fördelarna med de små firmorna, att jag tycker de kan vara mer noggranna, antagligen för att de är extra noggranna med att alla kunder ska bli nöjda så att de bara får positiv kritik istället för något negativt.

Just Städveronica tycker jag dessutom var bra för att de var så snabba. Kommer inte ihåg vad firman hette som städade lägenheten åt mig när jag flyttade från Borås till Värnamo, men det var även det en av de lite mindre och mer nystartade verksamheterna.