Hunddagis för en lyckligare hund

Något av det jobbigaste och svåraste med att vara hundägare är när man måste lämna hunden ensam på morgonen. Att veta att den behöver vara ensam hemma nästan hela dagen utom de minuterna som man är hemma på lunchen för att gå ut med den. Det är inte roligt. Då tycker man bara otroligt synd om den.

Det finns dock hunddagis och jag tycker att det är en hur bra idé som helst. Perfekt att kunna lämna ifrån sig hunden till Arcos Hundcenters hunddagis och veta att den blir väl omhändertagen under dagen, får promenader och blir ompysslad och dessutom får leka tillsammans med andra hundar.

Det finns lite olika hunddagis som man kan välja mellan och personligen tycker jag att de på Arcos Hundcenter verkligen är bra. De är personliga och jag tycker att min hund verkar trivas väldigt bra där. Både på stället och med de andra hundarna där de flesta av dem också är där varje vardag. Så kommer nog att fortsätta låta honom gå dit, bra för både mig och honom.

Förutom att jag slipper oroa mig över att han är ensam hemma på dagen så behöver jag inte heller stressa hem över lunchen för att gå ut med honom och det är väldigt skönt att kunna ta det lite lugnt då istället. Och få en chans att faktiskt umgås med mina kollegor lite mer också.