Hundkojor och snickare

Tänker att jag ska försöka få hjälp av snickare nu för att bygga en hundkoja till Buster. För nu när det börjar bli så fint väder ute, fortfarande kallt men det är fint, och snart blir det nog lite varmare också, åtminstone plusgrader. Tänker att det blir kul för Buster att kunna vara ute om dagarna i en hundgård istället för att vara instängd hela dagarna, få lite luft. Men jag behöver både en hundkoja han kan vara inne i om han fryser eller om det regnar och sätta upp en hundgård. Tänker att jag kan få hjälp med det från snickarna också, hoppas på det i alla fall.

Tror att jag ska ta hjälp av de på Kågströms Bygg här i Skellefteå, för det är det enda byggföretaget som jag känner till här omkring. Det enda byggföretaget som jag har hört någonting om och tänker därför att de borde vara väldigt bra. Förhoppningsvis är de det. Så jag ska ta hjälp av Kågströms Bygg och deras snickare för att fixa hundkojan och förhoppningsvis så kommer det inte att behövas så värst mycket mer. Det ska vara allting som behövs.

Personligen så tycker jag att det är väldigt intressant hur snickare på ett byggföretag sådär måste veta hur de ska bygga så många olika sorters saker. Eller kanske är det ungefär samma sak oavsett bara att det de bygger sen ska användas för olika saker. Så kan det vara, jag vet inte, jag är inte snickare själv.