En lantbrukare som delar med sig av sin kunskap!

Välkomna hit in till mig på min blogg som jag tycker det är så roligt att skriva i. Idag ska Lennart Persson komma hit och hjälpa mig med mina djur på gården och det kan verkligen behövas för jag har många mjölkkor, grisar och så har jag också strutsar i en inhägnad på baksidan. Det är han Lennart som är en mycket duktig och erfaren lantbrukare i Vallsta, som har ett eget företag som heter Lennart Persson. Dit kan den som behöver kvalitativ hjälp med någonting som rör lantbruk i Vallsta vända sig. Det har jag gjort många gånger och jag tycker det är väldigt tryggt att veta att jag kan få den här hjälpen.  

 

Livet på landet är kul, det tycker i alla fall jag. Jag trivs allra bäst här på min gård. Jag känner mig nästan som tjuren Ferdinand som satt under sin korkek. Nu kan jag inte ta det lika lugnt som Ferdinand, här är mycket att göra ifrån morgon till kväll, dag efter dag, året om. Det är viktigt att kunna ta ledigt några dagar någon gång. Jag och min fru vi tog ledigt några dagar och åkte på en kryssning. De dagar vi var borta var Lennart Persson här och skötte om ruljangsen. Jag känner till ett par några kilometer härifrån som har kunnat starta upp ett lantbruk de också, mycket tack vare att de visste att de skulle kunna få god hjälp av Lennart Persson. Lennart Persson är verkligen en erfaren och kompetent lantbrukare i Vallsta som delar med sig av sina kunskaper till andra lantbrukare här i Vallsta. Snart åker jag och frugan bort några dagar igen och då är vi så tacksamma för att vi kan få den här hjälpen.